Monday, 2 July 2018

Deman Piala Dunia Rusia 2018 | Razanirah Aziz

Piala Dunia Rusia 2018, stay up, Stress

Ramai sekarang ni pakat lepak kat kedai makan sebab nak tengok Piala Dunia Rusia 2018. Sampai nak singgah beli makanan pun segan sebab ramai sungguh. Tambah semangat siap pakai jersey group masing-masing meriah sungguh.

Penangan Piala dunia ni walau diorang ni tak sama group pilihan hati tapi boleh duduk sekali pulak tu sambil dok Gollllllll. Macam-macam kaler jersey ada biru muda, merah, hijau cantik-cantik pulak tu tapi raza tau brazil ja pun.

Berapa hari dah stay up tengok perlawanan? Merah biji mata tu dah macam zombi bila masuk kerja. Kenal sangat dah bila mata macam tu penangan bola la tak ada sebab lain. 

Bila tengok balik banyak jugak yang kecundang dipertengahan jalan kan dan tak sangka pun boleh kalah. Buat penyokong setia Lionel Messi & Cristiano Ronaldo tu harap bersabar la ye adat pertandingan mesti ada yang menang dan kalah kan. Paling penting kita tengok siapa dapat menjuarai piala dunia kali ni mesti terbaik kan.

Buat yang selalu stay up tu jangan sampai ponteng kerja ye. Nak bangun pagi susah dah tu lemau je kat tempat kerja mesti bos marah kan.

Ni raza ada 3 cara power untuk peminat setia Piala Dunia Rusia 2018 kekal berstamina sepanjang demam bola ni

1. KEKAL FOKUS
Ditambah dengan taurina – meningkatkan tenaga dan ketahanan badan Pilihan alternative terbaik menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh Tanpa gluten, tiada perisa tiruan, pewarna dan bahan pemanis Perangsang tenaga yang semulajadi dan selamat Meningkatkan metabolism

Make Google view image button visible again: https://goo.gl/DYGbub
Ditambah dengan taurina – meningkatkan tenaga dan ketahanan badan Pilihan alternative terbaik menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh Tanpa gluten, tiada perisa tiruan, pewarna dan bahan pemanis Perangsang tenaga yang semulajadi dan selamat Meningkatkan metabolism

Make Google view image button visible again: https://goo.gl/DYGbub
Mesti pernah kan tengah tunggu siapa nak jaringkan gol tetiba tertidur pulak kan dah melepas mesti frust kan. Tu tak kira lagi nak stay up tengok perlawanan tapi terlepas sebab tak terbangun. Cinch Tea Mix sangat membantu meningkatkan tenaga dan ketahanan badan serta meningkatkan metabolisma.

Piala Dunia Rusia 2018, stay up, Stress

Pilihan alternatif menggantikan kopi, soda atau manisan untuk kecergasan tubuh. Bagusnya Cinch Tea ni tak ada tiada perisa tiruan, pewarna dan pemanis serta tanpa gluten.

Selain tu kalau memandu jauh mesti kena ambil cinch tea ni tak mengantuk langsung tau. 

2. RELAX
Tengok bola mesti la stress dengan gol tak jadinya, dengan penalti lagi lepas tu tengah sedap tengok team kita pulak kalah.

Piala Dunia Rusia 2018, stay up, Stress

Nak steady bila team kalah b-complex dulu biar tak stress memanjang dan dapat la kan terima hakikat. Apa kena mengena b complex dalam ini cerita? Nak tahu tak b-complex ni mampu untuk menurunkan stress dan nutrien anti tekanan.

3. BERTENAGA DI TEMPAT KERJA
Bila dah tengok bola sampai pukul 4 pagi agaknya boleh ke bangun nak pergi kerja? Lepas tu mengantuk je malas nak buat kerja. Tak nak ye macam tu Coq-TROL penyelesaiannya confirm hari-hari segar dan bertenaga je. 

Piala Dunia Rusia 2018, stay up, Stress

Piala Dunia Rusia 2018, stay up, Stress
Bagi mereka yang mengamalkan gaya hidup yang aktif, pastinya memerlukan tenaga yang berterusan untuk kekal cergas. CoQTrol Plus bukan sahaja membantu membekalkan tenaga yang berpanjangan, ia juga membantu meningkatkan kekuatan otot dan mempercepatkan proses penyembuhan luka ataupun kecederaan.

Teruskan menyokong Piala Dunia Rusia 2018 dan kekal bertenaga sepanjang perlawanan. Sambil makan kudapan tu sediakan sama air cinch tea. 

Dengan setiap pembelian ESP shaklee anda akan mendapat konsultasi secara percuma.

Hubungi :
Indipendent Shaklee Distributor
Razanirah Aziz
ID 1173929
Direct link wasap
Email 
razanirahaziz@gmail.com



Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

Post a Comment