Saturday, 10 March 2018

Kekal Muda dan Jelita Bersama YOUTH | Razanirah Aziz

youth,klinikal


Wanita bukanlah enggan menerima hakikat bahawa dirinya semakin berusia. Mereka hanya tidak suka melihat diri mereka di dalam cermin yang menunjukkan bertapa mereka tidak lagi muda. 

Itulah yang menjadi inspirasi untuk YOUTH. Produk penjagaan kulit yang direka untuk memastikan dunia melihat anda sebagaimana anda melihat diri sendiri.

Untuk kekal muda sama seperti apa yang anda rasa, mulakan dari sekarang. Pada masa hadapan anda pasti berbangga dengan apa yang telah anda lakukan hari ini.

Janji kami adalah penjagaan kulit YOUTH bukan hanya meningkatkan kesihatan kulit anda secara dramatik, malah 100% dijamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda dan sememangnya menakjubkan.

Memadamkan Sedekat Penuaan
Kami tahu bahawa YOUTH Complex akan mengubah bagaimana anda melihat diri anda anda sendiri, tetapi bagaimana kami membuktikan bahawa kulit anda sememangnya menjadi lebih muda?

2/3 daripada wanita telah 
mengubah usia kulit mereka 
kepada sedekat lebih muda 
dengan YOUTH

Ya. 100% para wanita mempunyai kulit yang lebih muda dengan penambahbaikan hanya dalam 7 hari dan dengan penggunaan berterusan 2/3 telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekat lebih muda. 

Perbezaan YOUTH dengan skincare lain dipasaran


Keputusan Klinikal Tanpa Kompromi
YOUTH menawarkan produk yang dicipta secara harmoni dengan alam semulajadi malah dibuktikan secara klinikal memberikan anda keputusan klinikal tanpa kompromi.

100% 
WANITA telah dibuktikan 
secara klinikal memiliki kulit 
yang kelihatan lebih muda

Indeks Usia Kulit
Dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa, memberikan cara berasaskan fakta dan klinikal untuk membuktikan kesan YOUTH terhadap penampilan dan usia kulit. keputusannya adalah luar biasa. Indeks usia kulit mengukur kehadiran tanda-tanda utama dengan data klinikal yang berasaskan fakta.
 • Kedutan Kulit
 • Saiz Pori
 • Tona Kulit
 • Tekstur Kulit
 • Hiperpigmentasi
 • Seri Kulit
 • Kekenduran
Kami Buktikan yang Anda Tidak Perlu Mengorbankan Keselamatan dan Ketulenan Untuk Keberkesanan
Kesemua produk direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yang mungkin dipersoalkan seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada anda dan bumi.

kami telah menguji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, sebanyak 3 kali ganda berbanding dengan yang diperlukan. Malah kami telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk kami selamat.

Kami sentiasa mengutamakan bumi. Kami adalah syarikat yang pertama dalam dunia yang telah berjaya menyeimbangi pelepasan karbon supaya tiada jejak karbon yang tertinggal pada planet kita.

Temui RAHSIA 
kecantikan sejati

Apa Istimewa Rangkaian Penjagaan Wajah Youth
 1. Produk YOUTH 100% Vegan (Hanya terdapat beberapa skincare sahaja di Malaysia adalah vegan).
 2. Cruelty Free (Tiada ujian ke atas haiwan dijalankan)
 3. Bebas daripada 2500 bahan kimia dan bahan penjagaan kulit merbahaya.
 4. Terbukti mempercepatkan penbaharuan sel kulit 10x ganda lebih cepat berbanding biasa.
youth,klinikal

Senarai 1500 Bahan yang Kami Gunakan Dalam Formulasi Adalah Terlalu Panjang Untuk Disenaraikan .Inilah Sebahagian Daripadanya

youth,klinikal

Kuasa Botanikal
Dengan 8 paten dan paten-paten diproses, setiap produk YOUTH dirumus secara khusus untuk menangani pelbagai kesan penuaan.

youth,klinikal

 1. Muscadine Grape Polyphenols - Melindungi dan Memperbaiki sel DNA dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.
 2. Lotus Japonicus - Mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.
 3. Apple Stem Cell Extract - Mengaktigkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kelihatan lebih muda. mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit kelihatan lebih berseri dan lembut.
 4. Schisandra Chinesis Fruits Extract - Melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.
 5. Vital Repair+Complex - Memberikan nutrien anti oksida dan vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan mengalakkan tumbesaran sel sihat.
youth, klinikal

Rangkaian YOUTH
 1. Luminious Gel Oil Clenser - Pembersih pH seimbang TANPA Sabun 3-dalam-1, pembersih ini membasuh lembut, membersihkan dan mempersiapkan kulit kita untuk produk youth yang lain
 2. Perfecting Skin Toner - Membersihkan sel kulit mati, meghidratkan dan menbekalkan nutrisi
 3. Youth Activating Serum - Mengandungi 10x ganda gahan aktif untuk pembaharuan sel yang kritikal. Menggalakkan penghasilan kolagen untuk mencapai keremajaan dan keserian kulit.
 4. Afe Defence Moisturizer-SPF 50 - Krim pelembap ini menghasilkan perlindungan dari sinaran SPF 50 UVA / UVB matahari dan melindungi kulit secara menyeluruh. 
 5. Advance Renewal Night Cream-Light - Menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur. merangsang penghasilan kolagen dan elastin. Membuatkan kulit kelihatan lebih cerah, muda dan licin.
 6. Radiance C+E - Menengang, mencerah dan mengurangkan kehadiran garis halus dan kedutan. Mengurangkan tompok usia, melicinkan tektur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan. 
Testimoni Youth
Youth adalah skincare yang paling selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit. Setiap orang yang mencuba youth mengalami masalah seperti jeragat, jerawat, parut berlubang, kulit kusam sangat berpuas hati dengan kesan pemulihan kulit mereka.

Kulit mereka semakin sihat dan cantik dengan penggunaan youth secara berterusan. Jom kita tengok kesan pemulihan tersebut.

Jeragat
youth, klinikal

Parut Berlubang

youth, klinikal

youth, klinikal

youth, klinikal

Kulit Kusam
youth, klinikal

Kulit kusam dan Jerawat
youth, klinikal

Parut Jerawat

youth, klinikal

youth, klinikal

Harga YOUTH

klinikal, YOUTH,
Starter Set RM901.00

klinikal, YOUTH,
Insentive Treatment and Repair Set RM1,338.25

Dapatkan produk YOUTH sekarang...

Dengan setiap pembelian Youth shaklee anda akan mendapat konsultasi secara percuma.

Hubungi :
Indipendent Shaklee Distributor
Razanirah Aziz
ID 1173929
Direct link wasap
Email 
razanirahaziz@gmail.com 
0 comments:

Post a Comment